Bijeenkomst voor mantelzorgers van jong dementerende

Bijeenkomst voor mantelzorgers en naasten van jonge mensen met dementie

Op 20 juni zal in ontmoetingscentrum ‘De Meent’, Orion 3 in Amstelveen, een bijeenkomst plaatsvinden voor mantelzorgers en naasten van jonge mensen met dementie.

 

Voor de pauze zal Freek Gillissen, verpleegkundig consulent dementie bij het Vumc, vertellen over gedragsveranderingen bij jonge mensen met dementie. Hoe moet je daar mee omgaan? Wat kan je nog verwachten? Na de pauze zal Freek uw vragen beantwoorden. Ook zullen een casemanager en een  mantelzorgconsulent van Mantelzorg en Meer aanwezig zijn waar u vragen aan kunt stellen. Uiteraard is er ruimte om ervaringen te delen en contacten te leggen.

 

U bent op 20 juni van harte welkom om 19.30 uur in ‘De Meent’ (zaal open vanaf 19.00 uur), Orion 3, 1181 AM  Amstelveen.

 

We vinden het fijn als we weten op hoeveel mensen we ongeveer kunnen rekenen. Daarom vragen we u vriendelijk een mailtje te sturen naar dementiejong@gmail.com als u van plan bent te komen naar de bijeenkomst.

Maar ook als u geïnteresseerd bent en op de hoogte wilt worden gehouden van toekomstige bijeenkomsten kunt u contact opnemen met Jeantien Brugma via bovenstaand mailadres of tel. 06-23708097. 

 

————————————————————————————————–

 

Noot voor de redactie:

voor informatie kunt u contact opnemen met de secretaris van het  afdelingsbestuur van Alzheimer Nederland: Jeantien Brugma, tel. 06 23708097, jeantien.brugma@planet.nl.

Informatie over de projectgroep kunt vinden op de site van Alzheimer Nederland: https://www.alzheimer-nederland.nl/projectgroep